Fa molt de temps (més d'un any) que no penjo cap recepta al blog. La veritat és que no tinc temps de res:la feina, la casa, els nens,...em passen les hores volant i quan arribo a casa estic tant cansada que no tinc ganes de res i una cosa és cuinar per plaer i l'altra és haver-ho de fer a corre-cuita dues vegades al dia. A més a casa meva sempre menjem per etapes.
Però bé, deixant la mandra de banda penso que ja ha arribat l'hora d'esgarrapar hores d'allà on sigui.
La recepta d'avui és d'aquelles que després d'haver-te-les menjat et fan venir molt mala consciència, però com que és divendres al vespre, ja cap de setmana i estic cansada de males cares davant dels plats de verdura per sopar, doncs he pensat de fer un sopar d'aquells que no es poden fer cada dia.
ingredients:
Patates (les que ens hagim de menjar)
Oli d'oliva
sal
ous (1 o 2 per persona)
Pernil salat (si és del bò millor)
Pelem les patates, les tallem i les fregim en abundant oli d'oliva. Les escorrem i les salem.
Tallem el pernil ben primet, a trossets petits i el passem lleugerament per la paella.
Posem les patates en un plat, per sobre hi tirem una mica de pernil.
En el mateix oli (no cal embrutar tant)hi hem els ous ferrats, quan ja estan els posem a sobre les patates i amb una forquilla el trenquem una mica.
I bon profit!!
Uhmmmmmmmmmmm!!
ResponEliminaCrec que aquesta recepta, malgrat no ser bagenca del tot.... es pot aprofitar com a representativa de la nostra família... i portar-la a demostracions cassolanes quan convingui!! ;-)
Una abraçada del cosí barbut & pelut!