INGREDIENTS:
OUS
PATATES
1 CEBA GRAN
ESPINACS
CARXOFES
SAL
OLI D'OLIVA
MANTEGA
FARINA
LLET
NOU MOSCADA
FORMATGE RATLLAT
LES QUANTITAS DEPENDRAN DE LO GRAN QUE SIGUI EL MOTLLE.
ELABORACIÓ:
PELEM LES PATATES I LES TALLEM PER TRUITA, IGUALMENT AMB LA CEBA. HO FREGIM AMB L'OLI FINS QUE ESTIGUI CUIT, SALEM AL GUST I RESERVEM.
TALLEM LES CARXOFES BEN PRIMETES, FREGIM I RESERVEM.
FEM BULLIR ELS ESPINACS AMB AIGUA I SAL, ESCORREM I RESERVEM.
BATEM ELS OUS I EN BARREGEM UNA PART AMB LES PATATES I LA CEBA FREGIDES, AGAFEM EL MOTLLE I HO POSEM A BAIX DE TOT, HO POSEM AL FORN A 180º PERQUE QUATLLI UNA MICA I HO TREIEM.
BARREGEM LA CARXOFA AMB UNA ALTRA PART DELS OUS BATUTS I FEM LA MATEIXA OPERACIÓ, HO POSEM AL MOTLLE A SOBRE DE LA PART DE PATATES I CEBA MIG CUITES I HO COEM UNA MICA AL FORN , HO TREIEM I PER ÚLTIM HI ABOQUEM LA BARREJA DELS ESPINACS AMB EL QUE ENS QUEDA DEL OUS. HO PODEM AL FORN I DEIXEM QUE ES COGUI BÉ.
FEM UNA BEIXAMEL AMB LA MANTEGA, LA FARINA I LA LLET, SALEM I AROMATITZEM AMB NOU MOSCADA I QUAN ESTIGUI FETA L'ABOQUEM A DALT DE TOT DEL PASTÍS DE TRUITES, I TIREM FORMATGE RATLLAT I GRATINEM.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada