Aquest plat és un d'aquells d'aprofitament, de mirar a la nevera i pensar que podem fer amb el menjar que ens ha sobrat i amb les coses començades que tenim.
Avui tenia arròs fred, formatge de cabra, dos tomàquets d'amanir i poca cosa més.
INGREDIENTS:
arròs bullit i rentat
rul de formatge de cabra
tomàquets d'amanir grans
1 ceba tendra
oli d'oliva
alfàbrega
sal
ELABORACIÓ:
Tallem els tomàquets per la meitat i els buidem. Tallem a daus el tomàquet que ens ha sortit al buidar-los.
Tallem la ceba a dauets petits.
Barregem l'arròs, la ceba, el tomàquet picat i el formatge de cabra esmicolat, ho salem una mica, ho espolsem amb força alfàbrega i hi afegim un bon raig d'oli d'oliva .
Amb aquesta barreja omplim els tomàquets que prèviament haurem salat. Ho servim fresquet de la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada