divendres, 6 de febrer del 2009

AMANIDA DE PASTANAGUES


Aquesta és una recepta que em va passar la meva mare. Es veu que la va trobar en un llibre de cuina d'aquells de l'any de la picor i la va probar.
Si us agrada la pastanaga és una amanida força bona: diferent, ja que la pastanaga es fa servir cuita.

INGREDIENTS PER A 3 o 4 PERSONES:

  • 1/2 de pastanagues
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • 2 ous dusos
ELABORACIÓ:

Es pelen les pastanagues i es couen senceres amb aigua i sal. Un cop les tenim cuites s'escorren bé i es tallen a rodantxes fines.
Es pica finament la clara dels ous dusos i les rovells s'aixafen finament i es barregen amb oli, vinagre i sal.

Posem les rodantxes de pastanaga en una safata, per sobre i tirem les clares d'ou picades finament, i per acabar el plat es rega tot amb la mena de vinagreta que hem fet amb els rovells, l'oli i el vinagre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada