Aquesta és una recepta que em va passar la meva mare. Es veu que la va trobar en un llibre de cuina d'aquells de l'any de la picor i la va probar.
Si us agrada la pastanaga és una amanida força bona: diferent, ja que la pastanaga es fa servir cuita.
INGREDIENTS PER A 3 o 4 PERSONES:
- 1/2 de pastanagues
- oli d'oliva
- vinagre
- 2 ous dusos
Es pelen les pastanagues i es couen senceres amb aigua i sal. Un cop les tenim cuites s'escorren bé i es tallen a rodantxes fines.
Es pica finament la clara dels ous dusos i les rovells s'aixafen finament i es barregen amb oli, vinagre i sal.
Posem les rodantxes de pastanaga en una safata, per sobre i tirem les clares d'ou picades finament, i per acabar el plat es rega tot amb la mena de vinagreta que hem fet amb els rovells, l'oli i el vinagre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada