Ingredients per a 4 persones:
2 o 3 calamars mitjans per persona
1 ou dur
400 gr. de salsitxa de porc
llet
farina
sal
all
julivert
pebre
ceba
una mica de tomàquet fregit
aigua o vi blanc
oli
Netegem bé els calamars i reservem les aletes i les potes.
En una paella amb oli fregim les aletes i les potes tallades a trossets. Quan està fregit hi tirem la carn de les salsitxes, una mica de sal i pebre i també ho fregim.
Un cop està fregit hi tirem l'ou dur tallat a trossets, l'all i el julivert tallats petitons.
Ho remenem tot i ho lliguem amb una mica de farina i llet per tal que ens quedi una massa ben homogènia.
Farcim el calamars amb aquesta farsa i els cosim amb un escuradents.
Fregim els calamars farcits en una paella amb una mica d'oli i els reservem.
En la mateixa paella hi enrossim la ceba trinxada molt petita, a continuació hi tirem una cullerada de tomàquet fregit i remenem.
Ara afegim els calamars i els cobrim d'aigua o vi blanc (depenent de lo forta que ens agradi la salsa), salpebrem al gust i deixem que faci xup-xup una bona estona, i ja estan a punt per emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada