Com ahir era dijous llarder vaig fer dues coques de llardons, una per als meus pares i una altra per a nosaltres. Em van quedar un pèl dures, no sé si va ser culpa de l'anís, del temps de cocció o què, però estaven ben bones.
INGREDIENTS:
Una placa de pasta de full quadrada
120 grams de llardons
anís
sucre
ametlles laminades o pinyons
ou per pintar la coca
ELABORACIÓ:
Triturem els llardons.
Untem la placa de pasta de full amb una mica d'anís, hi estenem la meitat dels llardons i sucre.
Doblem per la meitat la pasta de full i la tornem a estirar, de manera que es barregin els llardons i el sucre amb la pasta.
Tornem a untar d'anís, de llardons i de sucre la pasta i la tornem a doblegar, i hi passem de nou el corró de fusta per a estirar-la.
Un cop estirada l'untem amb ou batut, l'espolvoregem amb sucre i hi posem les ametlles o els pinyons i l'enfornem a 190º fins que estigui cuita i una mica torrada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada