dilluns, 2 de febrer del 2009


CALLOS

INGREDIENTS:

  • 1 Kg de tripa de vedella.
  • 1 ceba mitjana trossejada petita
  • 1 pot de tomàquet natural triturat
  • xoriço tallat a rodantxes
  • pebrotets secs de caiena (al gust)
  • sal
  • pebre
  • suc de la cocció
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cabeça d'alls


PREPARACIÓ:

Coure la tripa a l'olla ràpida amb la fulla de llorer,sal i la cabeça d'alls.
Si la comprem ja cuita la fem coure una mica més, ja que necessitarem el suc de la cocció per a fer els callos.
Un cop tenim els callos cuits, els tallem a trossets petits.
En una cassola de terrissa o en una paella fonda hi sofregim la ceba i el tomàquet. Després hi tirem els callos, suc de la cocció fins a cobrir-los, sal, pebre, les caienes , el xoriço tallat a rodanxes, deixem que faci xup xup una bona estona.
I ja estan a punt per servir.
Jo els faig força picantets, ja que al meu marit li agrada molt el piquent i hi tiro dos pebrotets secs de caiena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada