dimarts, 17 de febrer del 2009

MILFULLES D'ALBERGINIA

Aquesta recepta és del Toni (a qui agrada molt cuinar i inventar a la cuina), un col.lega nostre, i a més, pare d'un company de feina, el Javi.
Com que dino cada dia a la feina, un dia el Javi portava un primer plat molt apetitós i va dir que li encantava, li vaig demanar la recepta i aquí la tenim.
Jo la vaig fer a casa el dia de l'Aniversari del Biel (7 anys) i els convidats se'n van llepar els dits.
INGREDIENTS:

Albergínies (com més gruixudes millor)
Tomàquets d'amanir (mateix gruix albergínies)
Sobrassada
Formatge emmental ratllat
Oli
Farina
Sal

PREPARACIÓ:

Tallem les albergínies a rodantxes d'uns 8 mm, les deixem amb aigua i sal una estona, les escorrem , les passem per farina i les fregim.
En una safata per anar al forn muntarem els milfulles de la següent manera:
Posarem a sota una rodantxa d'albergínia, a sobre hi posarem una mica de sobrassada i emmental ratllat, continuarem posant'hi una rodantxa de tomàquet d'amanir amb una mica de sal, tornarem a tapar amb una rodantxa d'albergínia i tornarem a repetir aquesta operació del farciment. Podem fer tantes capes com volguem i sempre acabarem amb una rodantxa d'albergínia que espolvorejarem amb formatge ratllat i ho posarem una estona a gratinar al forn.
Jo, perque quedés el plat una mica més animat, pels costats hi vaig posar ,en una banda salsa al pesto i a l'altra olivada; i la veritat és que aquestes dues salses queden molt bé amb el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada