dijous, 5 de març del 2009

BUNYOLS DE QUARESMA


Qualsevol excusa és bona per fer uns bunyolets de vent, però ara que és Quaresma l'excusa és perfecta: s'han de seguir les tradicions, je,je

INGREDIENTS:

150 grs. de farina
250 c.c. de llet
1 ou sencer
1 cullerada de sucre
1 pessic de sal
una mica de pela de llimona ratllada
1 raig d'anís
sucre per arrebossar el bunyols
oli de girasol per fregir-los

ELABORACIÓ:

Posem en un bol la farina tamitzada, fem un forat al mig i hi afegim l'ou, el sucre, la pela de llimona ratllada,l'anís, el pessic de sal i la llet.
Batem tots els ingredients amb la batedora i ens ha de quedar una barreja una mica densa.

Escalfem força oli en una paella fonda, o la fregidora i quan estigui calent anem tirant cullerades de massa, procurant que ens quedin el bunyols rodons. Quan ja s'han inflat i daurat els retirem sobre un paper absorvent de cuina i els arrebossem amb el sucre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada