diumenge, 29 de març del 2009

TARTA "MARDITOS ROEDORES"


Aquesta és la que vaig fer per al sopar de cosins. És un pastís sacher amb aquests ratolinets de massapà. Com que al sopar hi havia nens els va encantar, ja que va quedar un pastís molt simpàtic.

INGREDIENTS:

100 gr. de rovells d'ou
60 gr. de sucre
80 gr. de mantega fosa
100 gr. de xocolata de cobertura
120 gr. de clares d'ou
70 gr. de farina
6 gr. de llevat royal
melmelada d'albercoc


ELABORACIÓ:

1- Batre els rovells amb el sucre.
2- Fondre la mantega i barrejar amb la xocolata també fosa i anar incorporant als rovells mentre es baten.
3- Batre les clares a punt de neu.
4- Barrejar la farina tamitzada amb el llevat i barrejar-ho amb el batut de les clares i la xocolata.
5- Barrejar les clares amb la mescla anterior.
6- Omplir un motlle i enfornar a 180 º.

Quan està el pa de pessic fet es parteix per la meitat i s'omple de melmelada d'albercoc.

Després fem una cobertura amb nata líquida, xocolata de cobertura i una mica de sucre. Banyem el pastís i el deixem refredar a la nevera.

Quan ja el tenim a punt fem els ratolins amb ametlla molta, sucre i clara d'ou, barrejant aquests ingredients (jo a més hi vaig barrejar una mica de coco ratllat ja que no tenia prou ametlla). Fem els ratolins, afegint una mica de colorant vermell a una mica de massa per fer les cues i les orelles.

Quan ja tenim els ratolins fem una forats al pastís i hi posem els ratolins de manera que sembli que surtin dels forats i s'estiguin menjant el pastís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada