diumenge, 1 de març del 2009

LA COPA


Aquestes postres les feia la meva mare quan era un dia especial, al meu germà i a mi ens encantava. Sembla mentida com al cap dels anys recordem aquestes petites coses que ens traslladen en el temps.
El meu germà va morir fa més de 4 anys, cada dia el tinc present, però avui al decidir-me a fer "la copa" ens veig a ell i a mi, petits, contents per que la mare ens havia fet les nostres postres preferides.

És una recepta molt senzilla, però la combinació de gustos queda molt bona. Espero que als meus fills els agradi tant com al Tato i a mi, ja que fa molts anys que no la faig.
Va per tú, Tato, allà on siguis !!

INGREDIENTS:

1 sobre de Flam Potax
llet
pela de llimona
branca de canyella
sucre
melmelada de préssec o maduixa
nata

ELABORACIÓ:

Fem una crema amb el flam Potax, afegint a la llet, el sucre, la pela de llimona i la branca de canyella, per tal que agafi una mica més de gust.
Ho posem en copes i ho deixem refredar a la nevera.
Quan és fred hi posem una capa de melmelada de préssec, i a sobre la nata.
La mare posava una cirereta confitada a dalt de tot, però jo avui no en tenia.
Es posa la copa a la nevera fins al moment de servir.
Espero que us agradi tant com al meu germà i a mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada