divendres, 20 de març del 2009

PIZZA


Mama, com avui és el meu aniversari pots fer pizza per sopar?.....I la mama que va fer...doncs pizza! Vaig haver d'improvisar i posar-hi el que hi havia a la nevera.

INGREDIENTS PER A LA MASSA:

1 tassa d'aigua tèbia
1/2 pastilla de llevat de forner d'aquelles petites que venen al Mercadona
farina (la que admeti)
1 ou
oli d'oliva
1 pessic de sal

ELABORACIÓ DE LA MASSA:

Ficar en un bol l'aigua tèbia i desfer-hi el llevat i la sal. A continuació anar afegint la farina i anar remenant i anar afegint fins que agafi una mica de consistència. Hi barregem l'ou i més farina i quan ja està tot ben barrejat i treballat afegim a la massa un bon raig d'oli.
Treiem la massa del bol i la treballem al marbre de la cuina prèviament enfarinat.
La massa està llesta quan se'ns desengatxa dels dits.
La tornem a posar feta una bola a dins el bol i la deixem reposar una estona tapada amb un drap i ja veurem que augmenta el seu volum.

L'agafem i l'estirem amb el corró i els dits, la posem en una safata, la guarnim amb els ingredients que volguem i la coem al forn a uns 200º.

INGREDIENTS PER A LA GUARNICIÓ:

Tomàquet natural triturat
Orenga
Formatge ratllat (mozzarella o emmental)
Pernil dolç a daus
Carbassó
Ceba tallada a daus o rodantxes
Anxoves

Jo hi vaig posar això perque és el que tenia, però hi podeu posar el que us agradi:
xampinyons, bacon, tonyina, olives, salmó, gambetes, pebrot,...

Com que al Roger li agrada només de pernil dolç amb formatge en vaig fer una part només per a ell, i així tots contents.


INGREDIENTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada