Per portar a la calçotada vaig optar per fer dos pastíssos que no enfarfeguéssin gaire. Un és el de capuccino i l'altre és de mouse de llimona.
Tots dos ens van agradar molt.
Vaig treure les receptes de la pàgina de Canecositas, jo però no tinc Thermomix, però amb una batedora-amassadora i una picadora, m'espavilo la mar de bé, així que no cal tanta parafernàlia per animar-se a cuinar.
INGREDIENTS PER AL PASTÍS:
1/2 l. de nata
1/2 l. de llet
2 sobres de cafè Capuccino al caramelo
1 sobre de flam Royal 8 raccions
cacao en pols per a decorar
INGREDIENTS PER A LA BASE:
50 gr. avellanes torrades
100 gr. de cereals dels de l'esmorzar
25 gr. de xocolata negra de postres
1 cullerada de margarina
Preparació de la base:
Triturem les avellanes i els cereals, petit, però no pols. Fondre la xocolata i la margarina al microones i barrejar amb les avellanes i els cerals, fins que estigui ben barrejat.
Aboquem la barreja al fons del motllo i apretem bé, folrant bé la base.
Preparació del pastís:
Posem en un pot la nata, la llet, els sobres de capuccino i el sobre de flam. Escalfem la mescla a uns 90º, fins que quedi ben disolt.
Deixem que es refredi una mica i anem tirant mica en mica al motllo, que es vagi empapant la base, fins abocar tot el flam.
Deixem refredar a la nevara o al congelador i espolvoregem amb cacao en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada